top of page

Kjøpe Oxycodone 30mg i Norge

521520215.jpg

100 stk pris 1300kr


200 stk pris 2400kr


500 stk pris 5500kr

For å bestille dette produktet, send en e-post til

pluggenapoteck@gmail.com

Kjøp Oxycodone 30 mg i Norge

Oksykodon (C18H21NO4) er et opioid nært i slekt med morfin og heroin. Det er det kraftigste smertestillende legemiddel som glir lovlig omsatt Norge.[trenger referanse] Det er sterkt avhengighetsskapende og brukes derfor gjerne når tilstanden ikke lar seg behandle med annet enn opioidanalgetika. Virkestoffet oksykodonhydroklorid (som tilsvarer oksykodon) brukes i legemidlene OxyContin (Mundipharma), OxyNorm (Mundipharma), Oxycodone (Actavis, Hameln og Vitabalans), Reltebon Depot (Actavis), Targin (Orifarm) og Targiniq (Mundipharma).

Dersom legemidlet brukes mer enn ni dager i måneden i over ni måneder, øker risikoen for å utvikle medikamentoverforbrukshodepine (MOH) betydelig. Legemidlet står på WADAs dopingliste og krever Schengen-attest ved utenlandsreiser. Det er godkjent for blå resept ved forhåndsgodkjent refusjon fra HELFO.

Hvordan kjøpe Oxycodone 30 mg i Norge

Hva brukes oxikodon 30 mg til?

Dette legemidlet brukes til å lindre moderat til alvorlig smerte. Oksykodon tilhører en klasse medikamenter som kalles opioidanalgetika. Det fungerer i hjernen for å endre hvordan kroppen din føles og reagerer på smerte.

Kjøp Oxycodone uten resept i Norge

bottom of page