top of page

Køb Concerta 54 mg i Danmark

Kob Concerta-54mg i Danmark.jpg

Køb Concerta 54 mg

100 stk pris 1300 kr
200 stk pris 2400 kr

300 stk pris 3700 kr

For at bestille dette produkt, send en e-mail til

pluggenapoteck@gmail.com

Køb Concerta 54 mg i Danmark

Det methylphenidat , eller MPH , er en amin sympatomimetiske og en kraftig psykostimulerende af familien phenylpiperidin .

Dens farmakologiske egenskaber er sammenlignelige med amfetaminernes . Som sådan betragtes det som et narkotisk middel i mange lande, hvor dets recept er underlagt streng regulering. Dens virkningsmåde svarer til amfetamin (dopaminerg), men ikke identisk. Methylphenidat virker ved at hæmme dopamingenoptagelse uden at tømme synaptiske vesikler. Som et resultat udgør det en lavere risiko for afhængighed end sidstnævnte.

Paradoksalt nok er det blevet brugt siden 1990'erne [ 3 ] til symptomatisk behandling af opmærksomhedsunderskud med eller uden hyperaktivitet (ADHD) og sekundært til behandling af narkolepsi og hypersomnia , når Modafinil syntes utilstrækkelig eller ineffektiv.


Sådan køber du Concerta i Norge uden recept

 

Ikke desto mindre diagnosticeres flere og flere voksne i alderen [ref. nødvendigt] og ordineres methylphenidat: ADD / HD-specialister arbejder på at etablere en markedsføringstilladelse (MA) for voksne og således revurdere det acceptable daglige indtag (ADI) for voksne. De lande, der grænser op til Frankrig, overvejer ADI for methylphenidat hos voksne mellem 80 og 100 mg / dag [ref. nødvendigt] . I Frankrig er ADI anbefalet af ANSM 60 mg / dag

Køb Concerta 54 mg online i Danmark


Concerta fungerer ved at forbedre, hvordan dele af hjernen kommunikerer med hinanden. På den måde er det som ethvert stimulerende middel til ADHD. Concerta er kun tilgængelig som forberedelse til udvidet udgivelse. (Medicin med forlænget frigivelse frigives langsomt i kroppen hele dagen.)

bottom of page